Tajusin,kuinka paljoon väheksyn itseäni,kun lueskelin vanhoja merkintöjäni.Jokaisen jutun lopussa oli jotain tämän tapaista: tuskin onnistun siinä,se on mahdotonta yms.Mutta miten helvetissä voisin onnistua missään,jos jonkkaan itselleni tälläistä?En mitenkään.Toisaalta on vaikeaa kehua ja kannustaa itseään,jos takana on ahmimis kierre,tai jokin muu paska asia.Mutta ainahan voi yrittää ravistella itseään itseinhon ja syytösten keskeltä heräämään ja potkaista perseelle.

Tänään on mennyt tooooodella hyvin.Söin vähän lämmintä ruokaa,kun äiti huuteli pöydän ääreen,mutta mitään en ole omatoimisesti syönyt,eikä ole ees tehnyt mieli :).

Neljä ekaa lomapäivää meni normaalin ihmisen tavoin syöden,paitsi joskus tuli vedettyä pari ylimääräistä piparia tai joulutorttua.Mutta toisaalta en ole IKINÄ syönyt jouluna näin " vähän " ,joten tämä olikin aikamoinen edistysaskel.

Ajattelin,että voisin alkaa seurata laihdutustani tarkemmin ja ottaa kuvia kropastani ,vaikkapa viikoon välein.Huomenna otan ensimmäisen kuvan :).

Kun kirjoitaminen tänne jäi,niin jäi vähän laihdutuskin ja motivaatio,mutta nyt alan taas kirjoittamaan tänne ainakin kolmesti viikossa,niin saan pidettyä tämän hyvän fiiliksen ja motivaation yllä.